Banner image

Кредит „На мига"

  • Изцяло онлайн. За минути. 24x7
  • Подписвате сигурно, дистанционно
  • Получавате парите веднага
  • Изгодни лихви и ГПР, според осигурителния Ви доход
Моля, изберете доход
Валута BGN
Сума /лв/
Период /м/
Лихва по кредит:
%
Вноски:
лв.
Сума за връщане:
лв.
ГПР:
%

Размер и срок

Осигурителен доходСУМАСРОК
При среден осигурителен доход в НОИ, за последните 6 месеца, до 1000 лв. От 500 до 5 000 лв. От 6 до 36 месеца
При среден осигурителен доход в НОИ, за последните 6 месеца, от 1000.01 до 2 000 лв. От 500 до 10 000 лв. От 6 до 60 месеца
При среден осигурителен доход в НОИ, за последните 6 месеца, над 2 000 лв. От 500 до 10 000 лв. От 6 до 60 месеца

Без обезпечения

Кредитът се отпуска без обезпечения и необходимост от представяне на документи.

Подписване на документи

Всички необходими документи се подписват с КЕП, издаден от Евротръст. За регистрация в Евротръст е необходимо да притежавате валидна лична карта, активен имейл и личен мобилен телефон с предна камера. Препоръчваме имейла и мобилния номер от регистрацията в Евротръст да са същите като в искането за кредит.

Възраст и трудова заетост

Кредитополучателите трябва да са български граждани, между 21 и 65 години и да имат непрекъснат деклариран доход в НОИ за последните 6 месеца.

Предимства на кредита

Предимства на кредита
100 % Онлайн

Дистанционно кандидатстване, оценка и усвояване. Услугата се предлага 24/7

Без посещение в банка
Без посещение в банка

Целият процес е неприсъствен. Документите се обменят и подписват чрез дигитални канали. Получавате безплатна регистрация за онлайн банкиране, с пълен достъп до обслужващата разплащателна сметка на кредита

Избирате как да усвоите сумата по кредита
Избирате как да усвоите сумата по кредита

Одобрената сума се превежда веднага по разплащателната сметка на кредита, след подписване на договора. Може да усвоите по Ваш избор - в клон на БАКБ или с превод по друга Ваша сметка.

Кандидатствай онлайн,
спаси дърво
спаси дърво
36 Спасени
дървета
578 646 Страници
спестена хартия

Как работи

1.
Стъпка

Калкулирайте желана сума и срок на Вашия кредит

2.
Стъпка

Въведете лични данни, свалете и подпишете с мобилно приложение от Евротръст. Вижте видео

3.
Стъпка

Довършете формата за заявка и подпишете всички документи с Евротръст

4.
Стъпка

Получете парите по Ваша сметка или с услугата CashM на банкомат

Въпроси и отговори

Кандидатства се изцяло онлайн, от компютър или мобилно устройство, без посещение в офис на банката, по всяко време (24/7).

Отговорът на Банката, дали отговаряте на изискванията за БАКБ онлайн кредит се получава до 5 минути, след подписване на искане за идентификация към БАКБ през мобилното приложение на Евротръст.

Всички изискуеми документи към БАКБ се подписват напълно безплатно с Вашият квалифициран електронен подпис (КЕП) с издател Evrotrust. Ако нямате свалено приложението и направена регистрация, ще ви изпратим линк за сваляне.

Какво е Evrotrust?

Evrotrust е регистриран доставчик на квалифицирани удостоверителни услуги, който издава КЕП (квалифициран електронен подпис) и осигурява неговото използване през мобилно приложение. Регистрацията при Evrotrust отнема няколко минути, ще трябва да въведете лични данни, да си направите селфи и сканиране на личната Ви карта (лице и гръб). Електронният подпис ще ви бъде нужен, за да подпишете дигитално идентификацията пред БАКБ и документите, необходими за онлайн кредит На мига.

Електронният подпис на Evrotrust е напълно законен и равностоен на собственоръчно поставен подпис на хартия. Приложението отговаря на всички изисквания и стандарти за информационна сигурност. Evrotrust използва автоматизирано разпознаване чрез технология за 3D биометрия на лицето през камерата на телефона и чрез документа за самоличност. Мобилното приложение на Evrotrust може да бъде свалено безплатно от Google Play или App Store на всяко смарт устройство - телефон или таблет с операционна система iOS и Android.

Вижте демо тук: https://www.youtube.com/watch?v=rymM1dWE3d0

Да сте български гражданин на възраст от 21 до 65 години и да имате непрекъснат деклариран доход в НОИ за последните 6 месеца.

Видео разговор с БАКБ

Свържете се с наш консултант

Всеки ден от 10 - 21 часа